Worstensatés

Ingrediënten

Ingrediënten voor 8 personen:

  • 8 barbecueworsten van Noyen
  • 250 g zure room
  • 4 eetlepels Dijon mosterd
  • 2 kleine rode uien, in partjes
  • 16 kleine paprika's of grote paprikastukken
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • Satépennen

Bereiding

Bereiding:

  1. Laat 8 satéstokjes weken in koud water (of gebruik ijzeren satépennen).
  2. Meng de mosterd onder de zure room.
  3. Snij de worsten in stukken.  Steek telkens enkele stukjes worst, 2 ui-partjes en enkele stukjes paprika op de satéstokjes.  Wrijf ze in met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.  Bak de satés 5 minuten per kant en dien op met de mosterd-room.

 
Bron: www.spar.be

328_detail.jpg