Witte pens met bloemkool salade

Ingrediƫnten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 witte pensen van Noyen
  • ½ bloemkool 
  • 2 plakjes gekookte ham in blokjes gesneden 
  • 2 grote augurken in blokjes gesneden 
  • 4 el gehakte peterselie 
  • 4 hard gekookte eieren 
  • Peper en zout 
  • 2 el mayonaise

Bereiding

Bereiding:

  1. Snij de bloemkool in roosjes en kook 2 minuten in gezouten water.  Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Meng met de mayonaise, augurken, ham en peterselie en breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de eieren in 4 en verdeel over de salade.
  4. Grill de witte pensen 4 à 5 minuten op direct vuur en draai regelmatig om.

 
Bron: Devos Lemmens

489_detail.jpg