Ingrediënten voor 4 personen:
- 2 schouders van haas
- 75 cl rode wijn
- 1/4 wortel in fijne stukjes
- 50 g groene selder in schijfjes
- 1/4 preistronk in schijfjes
- 1/4 ui fijngesnipperd
- 1 lookteentje fijngesnipperd
- Aromaten: 1 takje tijm, 2 laurierblaadjes, 5 jeneverbessen en 1 kruidnagel
- Bruine fond van wild
- 2 sjalotjes fijngesnipperd
- 5 teentjes look fijngesnipperd
- 1/2 stokbrood
- Gesmolten boter
- 1/2 bloedworst van Noyen
- 4 rode radijsjes
- Scheutje wijnazijn en olijfolie
- Peper en zout
Voor de afwerking:
- Stuk ganzenleverterrine (verdeeld in 8 mooie dobbelsteentjes)
- 4 blaadjes bloedzuring
- Enkele plukjes krulsla
- Mayonaise met mierikswortel