Croustillants met pens en appel

Ingrediƫnten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 eetlepel olie
  • 1 ui
  • 1 zwarte pens van Noyen
  • 1 witte pens van Noyen
  • 8 brickvellen
  • 2 appelen
  • 1 eetlepel honing
  • Wat boter

Bereiding

 Bereiding:

  1. Bak in een antiaanbakpan met wat olie, de gehakte ui, de in fijne blokjes gesneden zwarte en witte pens aan.
  2. Bak in een andere pan de in blokjes gesneden appelen goudbruin in wat boter.  Voeg daar de honing toe en laat karameliseren.
  3. Meng alles en verdeel over 8 beboterde brickvellen.
  4. Rol ze op zoals nems en laat 15 min. goudbruin bakken in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  5. Dien warm op als borrelhapje of als voorgerecht bij een salade.

 
Bron: www.delhaize.be

325_detail.jpg