Clubsandwich van bloedworst, Ganda Ham en langoustine

Ingrediƫnten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 bloedworst van Noyen
  • 4 plakjes Ganda ham
  • 4 sneden zuurdesembrood
  • 4 lagoustinestaarten
  • Fleur de sel
  • 100 g boter
  • 1 appel
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • Kropsla
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Balsamico azijn
  • 2 eetlepels Hazelnootolie
  • Peper en zout

Bereiding

Bereiding:

  1. Beboter het zuurdesembrood, strooi er 'fleur de sel' over en bak er toasten van in de oven.
  2. Schil en snij de appel in partjes en bak die samen met de bloedworst in een beboterde pan.
  3. Snij de appelschil in julienne.  Doe hetzelfde met de prei en de wortel.  Maak de kropsla, wortel en prei aan met peper en zout, olijfolie, hazelnootolie en balsamico.  Wikkel dit alles in de plakjes Ganda ham.
  4. Bak de langoustinestaartjes in olijfolie en kruid met peper en zout.
  5. Stapel alles zo creatief mogelijk op elkaar en prik het geheel vast met een spiesje of gebakken spaghetti.

 
Chef: Ronnie en Sergio Herman
Bron: www.ganda.be

218_detail.jpg