Bloedworst met Breydelspek en paling

Ingrediƫnten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 sneetjes toastbrood
  • 12 stukjes bloedworst van Noyen (2 worsten)
  • 12 reepjes Breydelspek (uit 3 schijfjes à 50 gr)
  • 12 reepjes gerookte paling (zonder graat, ong. 180 gr)
  • 2 dl slagroom
  • 2 à 3 lepels puree van mierikswortel
  • Dille of andere groene kruiden

Bereiding

Bereiding:

  1. Toast het brood, ontkorst en snij in 3 reepjes.
  2. Leg hierop een reepje gebakken Breydelspek en daarop een reepje gerookte paling.
  3. Bovenaan kleine toefjes mierikswortelmousse toevoegen: de slagroom opkloppen en op smaak brengen met de mierikswortelpuree, wat peper en zout.
  4. Versier met groen kruidentakje.
  5. Ernaast leg je de stukjes gebakken bloedworst.

 
Bron: www.breydel.be

145_detail.jpg