Een Noyen worst is geen gewone worst. 

Noyen is een familiebedrijf dat worsten maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. We draaien onze worsten met liefde en daarbij geloven we dat lekkere worsten starten vanuit de beste ingrediënten. Noyen maakt hierin geen compromissen. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats, net zoals bij u thuis! Daarom bevoorraden we ons bij lokale partners die kwaliteit en versheid hoog in het vaandel dragen en die ons bedrijf dagelijks bevoorraden. 

In de worst van Noyen zit...

varkensvlees.png
Varkensvlees: als dieren met respect behandeld worden, zorgen ze voor natuurlijker en kwalitatiever vlees. Daarom stellen we bij Noyen strenge eisen aan onze kwekers uit het Meetjesland.

“Mijn vrouw en ik hebben 25 jaar ervaring in het kweken van gezonde varkens. Wij selecteren onze dieren bewust op lekker vlees. Onze dieren krijgen een gezonde en evenwichtige voeding, daar ligt de basis van onze kwaliteit"

Scharreleieren: Noyen kiest bewust voor scharreleieren.

"Op de boerderij lopen de scharrelkippen vrij rond in ruime, op en top verzorgde stallen, gevuld met strooisel. Ze kunnen hun ei kwijt in aparte hokjes. Ze passen dan ook perfect in de ambachtelijke worsten van Noyen."

scharreleiren.png
brood.png
Wit brood: onze West-Vlaamse broodleverancier werkt met passie voor zijn vak. Ze gebruiken al hun ervaring en vakmanschap. Aan de basis liggen originele recepten die met veel zorg bereid en afgewerkt worden.

"Voor Noyen ontwikkelden we een speciale receptuur, met een aangepast zoutgehalte en optimale vorm. Het witte brood wordt op de vloer gebakken voor een heerlijke korst. Perfect voor de producten van Noyen!"

Uien: in onze worsten verwerken we jaarlijks ongeveer 75 000 kilo verse uien. Deze komen hoofdzakelijk uit de Zeeuwse polders.

"We hebben het ganse groeiproces van onze uien zelf onder controle. Zo zijn we zeker van een op-en-top goede kwaliteit, want enkel het beste is goed genoeg voor de heerlijke gerechten van Noyen!"

uien.png
melk.png
Melk: melk is van nature een goede leverancier van essentiƫle voedingsstoffen en draagt op verschillende vlakken bij tot een goede gezondheid. Het is een onvervangbare bron van calcium, eiwitten en vitaminen. Noyen werkt enkel met melk van eigen bodem.

"Onze melk is maar één van de lekkere ingrediënten die in de producten van Noyen verwerkt zijn. We dragen dag in dag uit zorg voor onze koeien die we laten grazen op weiden in de buurt van de boerderij."

kruiden-2.png

"Iedere worstenmaker heeft zo zijn eigen geheime kruidenmengeling. We werken enkel met de beste kwaliteit kruiden en specerijen. Hierdoor krijgen de worsten van Noyen hun exclusieve smaak."

kruiden.png